Foredrag / Workshop

Foredrag/demonstrasjon
Japansk estetikk og kultur opphører ikke å fascinere. Jeg tilbyr spennende foredrag hvor blomstene tar oss med på en reise inn i den japanske kulturen. Foredragene kan tilpasses og passer i mange sammenhenger. De kan med fordel kombineres med demonstrasjon hvor jeg lager ikebana arrangementer som en del av foredraget.

Jeg kan også tilby rene demonstrasjoner hvor fokuset er helt og holdent på forksjellige typer ikebana arrangementer. Demonstrasjoner er en måte å introdusere ikebana og gi et første inntrykk. Ulike stiler av ikebana blir presentert, fra grunnleggende til free-style ikebana. Se en ikebana mester på jobb og bli inspirert!

Ta kontakt for å diskutere hva som passer dine behov.

Workshop - En ettermiddag/kveld med ikebana
En workshop er tenkt å gi en smak av ikebana. Hvorfor ikke lage en annerledes bursdag, samle en vennegjeng, eller ta med arbeidskollegaene på en workshop? En ikebana-workshop er en hyggelig, kreativ og rofull aktivitet å gjøre sammen.

Ta kontakt for mer informasjon.


Er det forskjell på en workshop og en kurskveld? En workshop gir en prøvesmak og introduserer de grunnleggende prinsippene i ikebana på en lettforstålig måte. Det blir lagt vekt på gleden ved å skape et ikebana-arrangement. En workshop skal være en øynenåpner og gi lyst til å praktisere ikebana. For den som vill kan neste skritt være å ta et kurs. Ikebana-studier gir en mer dypgående kunnskap om ikebana-prinsipper og teknikker. Instruksjoner og tilbakemeldinger fra læreren er mer detaljert enn på en workshop. Se siden om kurs for mer informasjon om ikebana-studier.

Workshop for barn
Sogetsu-skolen har egne undervisningsopplegg for barn. Jeg tilbyr i første omgang workshop tilpasset barn i forskjellige aldre. En ikebana workshop passer for grupper på 2-5 barn. Fokus er på kreativitet og skaperglede. Ta kontakt så finner vi et opplegg som passer.